2012. augusztus 6., hétfő

Alamuszi nyuszi hatalmasat ugrik!

- VAAAAAAADEEEEEEEEEEEERRRRR!!!!!! - ordította recsegve statikus zörejekkel keverve a Nagyúr személyi hívója - VAAAAAAADEEEEEEERRRRRR! AZONNAL GYERE BE AZ IRODÁMBA! EZT LÁTNOD KELL!

- Atyaég! - gondolta a Nagyúr - Azonnal ott vagyok!
Vajon mi lehet ennyire égetően fontos? Alig kezdődött el az új év, de már zajlanak az események. Nem sok pihenőt kapott Mesterétől. Éppen csak kiheverte a szilveszteri Sith bulit, egy nappal a gyomorforgató élmény után már rajta is ütöttek Az Év Jedi Énekhangja fesztiválon. Mozgalmas nap volt. Megérte megszervezni a versenyt, nem is gondolta volna, hogy a Sith - Jedi háború kitörése óta bujkáló Jedik ilyen könnyen beugranak egy ennyire átlátszó trükknek. Na, de miért ne ugrottak volna be? Kb. annyira tartja vissza a rejtőzködő Jediket Yoda Mester tiltása az ilyen eseményektől, mint egy csapat hippit a fűtől való tartózkodásra buzdító kormányzati intézkedések hiábavaló tömkelege.
Utólag visszagondolva nem is tudta megmondani, hogy melyik volt katasztrofálisabb és idegrendszernyúzóbb esemény: egy csapat kotta részeg Sith (a legifjabb és legrészegebb Sith-lovagnak huszadjára is tudtára adni, hogy ő márpedig nem Shit lovag), vagy végighallgatni és zsűrizni egy csapat posztindiai vagy milyen? dalocskát szitározó, tömjénszagban úszó jedi előadását az univerzum mindenek fölött álló szeretetéről...

Palpatine kedvenc főnöki székében "laza módban tolva a cuccot", - vagyis, hogy érthetőbb legyen az összkép - kényelmes bantabőr főnöki székében elterülve, az asztalra hanyagul feldobott lábakkal fogadta hű tanítványát. Szokatlan rend, szikrázó tisztaság szinte már irritálta Vader szemét. Palpatine egy holografikus olvasót lóbált a kezében:
- Ezt látnod kell! Át is küldöm a fájlokat... na, át is ment! Leülhetsz! - mondta kuncogva a Császár.
Vader lehuppant a felkínált fotelba. Megnyitotta a fájlokat. Tanulmányozta a szöveget, megnézte a fotókat, majd:
- HAHAHAHAHAHAHAHHIHIHHIHIHIHIHAHAHIHIAHIHIHAIHIAHIHIAHIHAIH...
- HUHUHUHUHUU...HUHUHUHUHUHUHHAHAHAHAH.....HIHIHIHIHIHI - kontrázott rá a Császár - HÁT AZT LESHETIK.....HAHHAHAHAHHAHAHHHAHHHAAHAHHA....HOGY EZT.....MIKOR .....IHIHIHIHIHIHIHI....FIZETEM BE......HAHAHAHHAHHA....Amúgy is...huh...amúgy sincsen már egy kanyi kredit sem az ilyen "ügyekre" elkülönített alapban.
- Nagyon jó ez a kép köhkúúh, Mester! Mondjuk azt azért egy kicsit erősnek érzem köhkúúh, hogy forgalommal szembeni parkolás miatt ekkora büntetési tételt szabjanak ki!
- Ja, hülye bürokraták!
- Elnézve a többi képet....nem is gondoltam volna, hogy ennyivel is tud menni a Halálcsillag, két naprendszerből is küldtek bírságot gyorshajtás végett! Viszont az a kézifékes fordulás!!! Pörögtünk, mint egy becuccolt diszkógömb! Zseniális volt!
- Az bizony, az volt! Na, de intézkedj, hogy leszálljanak rólunk!
- Igen, Mester! Csak küldök a Hivatalnak köhkúúh egy képet az Alderaan bolygó maradékáról. Amolyan "Tudd, hogy értsd helyzet!" címen...

1 megjegyzés:

  1. Ááááááááááááááááááááááááááááááááá.

    VálaszTörlés