2013. július 16., kedd

Na, ezt a melót akkor sem vállalnám, ha magát a Halálcsillagot nyomnák a fejemhez. Kibiztosítva.

Chewbacca várakozó álláspontra helyezkedett. Érdeklődve bámulta társa furcsán kiguvadó szemeit, liluló arcát, dagadó ereket halántékán és izmos nyakán. Han feje mintha robbanni készült volna. 

BAHAHAHAHBABBHHUHUHUHUHUAHUHHAUHHAUHUHAUHUHAUHAUHAUHAUHUAHUHAUHAUHAUHUH.....HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA....HIHIHIIHIIHIIIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIIHIHIHIIHIHHHHI..... - 

Csubi úgy döntött, hogy jobban jár, ha kivárja a röhögő roham végét. Han már lefordult a pilóta ülésből, a padlón vinnyogott-vigyorgott-röhögött magzatpózba merevedve. 
Hm, furák ezek a humánok! Asszem ez egy darabig még el fog tartani! Na, mindegy, megnézem a holoújságot, minta az verte volna ki nála a biztosítékot. Hm, nézzük csak! Álláshirdetések rovat. Mit találtál Han? Nocsak, nocsak! 

"Fiatal pályakezdő urológus vagy? Nem találod álmaid praxisát? Karrierre és izgalmakra vágysz? Egzotikus tájak, elképesztő luxus, hihetetlen kalandok, giga pénz! Nálunk a helyed! 

Légy TE Jabba, a Hutt magán urológusa!!!

Fényképpel ellátott önéletrajzokat az alábbi email címre várjuk:
urologyforjabba@galacticmessage.com"


Csubi megvonta a hegyomlásra emlékeztető vállait, majd megadóan leheveredett társa mellé a pilótafülke padlójára és kiengedte öblös, mélyről jövő, kegyetlen jókedvét. 
Aznap a Sólyom már nem ment sehova. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése